chrome firefox opera safari iexplorer

Між Києвом та Сочі відкривають регулярні авіарейси

05 червня 2012 о 13:59

З 7 червня 2012 року відкриваються регулярні авіарейси між Києвом та Сочі. Про це УНН повідомили у прес-службі компанії-перевізника.

Освоєння повітряної лінії український перевізник починає з виконання двох перельотів на тиждень - у четвер і неділю. Тривалість рейсу складе приблизно 2:00.

Новим маршрутом з пересадкою в Києві зможуть скористатися пасажири з регіональних центрів Україні, включаючи Сімферополь, Одесу, Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Львів та Івано-Франківськ.

Крім цього через «Бориспіль» політ в місто-курорт Сочі зможуть продовжити пасажири з Тель-Авіва, Праги, Варшави, Кишинева, Єревана, Вільнюса, Калінінграда, Стокгольма, Копенгагена, Астани, Алмати та багатьох інших пунктів.

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути