chrome firefox opera safari iexplorer

Фестиваль історичної реконструкції «Стара Фортеця-2012»

Дата події:16-17 червня 2012 р.
Місце події:м.Тростянець, Сумська обл.
Більше про подію:

Бажаєте відчути атмосферу Середньовіччя? Тоді 16-17 червня залишайте задушливі мегаполіси та приїджайте на фестиваль «Стара Фортеця», який утретє перенесе нас у лицарські часи.

Ніхто не залишиться осторонь, всі відвідувачі поринуть у захоплююче дійство, ставши безпосередніми його учасниками.Насичена програма різноманітними конкурсами, майстерними поєдинками, майстер-класами, захоплюючими вогняними шоу та ярмарками. Сумувати точно не буде коли:)

Шляхетність, сила і краса — гармонійно поєднаються в унікальній пам`ятці 18 століття, фортеці «Круглий двір». Ця подія примусить кожну жінку відчути себе «дамою серця», а чоловіка — справжнім лицарем.

Програма фестивалю Стара Фортеця:

— Стрільбища
— Середньовічний гардероб.
— Практичне фехтування.
— Майстер-класи.
— Ярмарок.
— Концертна програма та показові виступи.
— Середньовічна корчма.
— Конкурси та ігри для гостей та учасників.
— Турнір з історичного фехтування.
— Виставка.
— Презентація клубів та громадських організацій, учасників федерації.
— Фаєршоу.

Джерело: thisisukraine.org

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути