chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві виступить культова американська група

22 червня 2012 о 10:41

Культова американська група Korn знову виступить в Україні — 29 серпня каліфорнійці відіграють свій новий сет-лист у рамках світового туру на підтримку останнього альбому The Path of Totality.

Нагадаємо, що група Джонатана Девіса за час свого існування має чимало досягнень — 10 номерних альбомів, акустичний MTV Unplugged, збірник Greatest Hits vol.1 і безліч збірників із невиданими, живими записами або каверами, а також більше 30 відеокліпів.

На сьогоднішні група продала близько 50 млн копій альбомів у всьому світі, має дві статуетки Греммі.

Між тим, організатори концерту в столичному клубі Stereo Plaza повідомили Корреспондент.net, що, можливо, на концерті в Києві зіграє також один із засновників Korn, другий основний гітарист Brian «Head» Welch, який 5 травня вперше після семи років відсутності з'явився на сцені з групою.

Також у повідомленні організаторів йдеться, що в столиці Україні Korn виконає такі хіти як Freak on a Leash, Alone I Break, Get Up, Coming Undone, World Up!, Somebody Someone, Got the Life, Here to Stay, Falling Away From Me, Blind, Twisted Transistor, ADIDAS, Evolution та ін.

Разом із тим, на розігріві в ідолів американського нью-металу зіграє український представник важкої альтернативної сцени — гурт ТОЛ.

Korn виступить 29 серпня о 20:00 в Києві в клубі Stereo Plaza (вул. Кіквідзе, 17), вартість квитків: фан зона — 350, 800 і 1500 грн.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути