chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні набуває чинності угода про безвізовий режим між Україною і Туреччиною

01 серпня 2012 о 09:13

З 1 серпня набуває чинності угода про безвізовий режим між Україною і Туреччиною. 

Відтепер українці зможуть їздити до Туреччини без віз на строк до 30 днів.

Зауважимо, що в списку безвізових для українців країн також значаться Боснія і Герцеговина, Сербія, Чорногорія, Туніс (за наявності туристичного ваучера), Бруней, Малайзія, Палау і Сейшельські острови. Безвізовий режим поїздок для українців з 1 квітня до 31 жовтня терміном до 90 діб діє в Хорватії.

А до 15 березня 2013 року на термін до 90 діб можна без віз в'їжджати до Македонії. Крім того, на 90 днів без віз зараз можна їздити в Албанію, Аргентину, Бразилію (з метою туризму і бізнесу), Еквадор (за наявності документів, що підтверджують туристичну мету поїздки), Ізраїль, Намібію, Панаму (за наявності документів, що підтверджують туристичну мету поїздки), Парагвай. У Перу ж можлива безвізова поїздка на 183 дня (за наявності документів, що підтверджують туристичну мету подорожі). Без віз, але не більше, ніж на 14 діб, можна поїхати в Гонконг. Також не потрібні візи для поїздок у такі країни: Молдова, Грузія, Азербайджан, Узбекистан, Монголія, Вірменія, Білорусь, Антигуа і Барбуда, Гватемала, Нікарагуа, Сальвадор і Свазіленд.

Джерело: ТСН
Розділи: Туристичні новини

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути