chrome firefox opera safari iexplorer

Кримська влада хоче приватизувати державні санаторії

01 серпня 2012 о 16:19

Приватизація державних оздоровниць позитивно вплине на імідж Криму. Про це міністр курортів і туризму АРК Олександр Лієв повідомив в ефірі «Радіо-Ера», передає Курортно-інформаційний центр Криму.

«Такі санаторії повинні заробляти гроші, але цього не відбувається. Вони приймають тисячі відпочиваючих, які повертаються додому з негативними враженнями від відпочинку. Крим чекає змін в цьому питанні. Є велика перспектива у залученні інвестицій, в тому числі в інфраструктуру Криму, а також у зміні іміджу півострова», — зазначив Лієв.

При цьому міністр підкреслив, що не бачить нічого поганого у приватизації державних санаторіїв. «В Європі немає такого, щоб, наприклад, у прикордонної служби Румунії був свій санаторій. У країнах Прибалтики, Польщі такі державні санаторії вже давно денаціоналізовані», — розповів глава курортного відомства.

За словами Лієва, зараз спільно з Європейським Союзом ведеться аналіз роботи державних санаторіїв. Після чого буде вироблена подальша стратегія їхнього розвитку.

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути