chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові під час футболу захищали українську мову. ФОТО

16 серпня 2012 о 10:26

Під час товариського матчу з футболу між збірними України та Чехії  на стадіоні «Арена-Львів» уболівальники розгорнули кілька банерів на підтримку української мови.

Зокрема, вони розгорнули плакати із написами: «За мову до кінця», а також «Мова — це надбання тисячоліття». Як відомо, 31 липня глава Верховної ради Володимир Литвин підписав закон «Про основи державної мовної політики», що розширює застосування російської мови на регіональному рівні, документ направлений на підпис президенту.

Янукович підписав закон 8 серпня.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути