chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві стартує другий етап стерилізації безпритульних тварин

01 жовтня 2012 о 12:32

Другий етап із безкоштовної стерилізації безпритульних тварин розпочнеться у столиці з 1 жовтня

З 1 жовтня у столиці розпочнеться ІІ етап акції з безкоштовної стерилізації безпритульних тварин міжнародної організації «Чотири лапи».

Зокрема, у місті працюватимуть дві мобільні клініки, які будуть розташовані на території комунального підприємства «Шевченківська районна клініка ветеринарної медицини» за адресою: пров. Айвазовського, 5.

Акція триватиме до 31 грудня.

Заявки щодо вилову та стерилізації безпритульних тварин прийматиме адміністратор комунального підприємства «Притулок для тварин» за телефоном: 430-40-14.

Як відомо, перший етап акції з безкоштовної стерилізації тварин тривав з квітня до липня 2012 року. Упродовж цього періоду простерилізували понад 2 тисячі безпритульних тварин.

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути