chrome firefox opera safari iexplorer

Відсьогодні розмови по телефону подорожчають на 10%

01 листопада 2012 о 12:13

Другий етап підвищення плати за користування стаціонарним телефоном набув чинності з 1 листопада.

Згідно з рішенням Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРСІ), у сільській місцевості тарифи для населення за користування основним телефонним апаратом підвищуються ще на 10% — з 14,88 до 16,38 грн без погодинної оплати, а також з 13,02 до 14,32 грн за погодинною оплатою (без ПДВ ). Нагадаємо, що попереднє підвищення на 10% пройшло 1 липня.

Як повідомлялося, з ініціативою підняти тарифи на 10% виступив найбільший оператор фіксованого зв'язку «Укртелеком», який був приватизований в 2011 році і тоді ж домігся першого збільшення тарифів.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути