chrome firefox opera safari iexplorer

Днями ціни на бензин знову виростуть

25 січня 2011 о 13:20

Упродовж найближчого місяця прогнозується ріст ціни на А-95 бензину до 9,45 грн. Також подорожчає дизпаливо. Серед причин подорожчання — Податковий кодекс.

Про це 25 січня повідомив керівник департаменту маркетингу «Концерну ГалНафтогаз» (мережа АЗК ОККО) Василь Дмитрів.

З його слів, упродовж найближчого місяця прогнозується ріст ціни на А-95 бензину до 9,45 грн.

Також В. Дмитрів зазначив, що очікується зростання ціни на дизпаливо на 20 коп., до 8 грн за літр.
Василь Дмитрів розповів: «Лише через Податковий кодекс ми отримаємо подорожчання у 51 копійку». З його слів, йдеться про зміну акцизу на бензин і введення екологічного податку.

Загалом, характеризуючи ситуацію на ринку нафтопродуктів, він зазначив, що ріст цін на них особливо помітний у останні два місяці. Він зазначив, що загалом впродовж року автозаправним станціям компанії, яку він представляє, довелося збільшити ціни на бензин на 1 грн за літр.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути