chrome firefox opera safari iexplorer

«Оболонь» зникне з футбольної карти України?

12 листопада 2012 о 14:24

Київська футбольна команда «Оболонь» найближчим часом може зникнути. Причиною цього є конфлікт між президентом «пивоварів» Олександром Слободяном і віце-президентом клубу Олександром Алімовим, які є сватами.

Боса «пивоварів» розчарувало те, що Алімов і виконавчий директор клубу Олексій Злотоябко займалися трансферною діяльністю без його відома, а гроші, отримані від продажу футболістів, не потрапляли у клубну касу, повідомляє ТСН з посиланням на «Сегодня/Спорт».

Відтак, Слободян припинив фінансування «Оболоні» і клуб не поїхав на матч Першої ліги проти «Буковини», що мав відбутися 10 листопада.

Інформацію про конфлікт у клубі прокоментував президент ПФЛ Мілетій Бальчос. «Я вже більше трьох тижнів в постійних переговорах зі Слободяном, Алімовим і Злотоябком. Не в моїй компетенції розв'язати цей серйозний конфлікт. Але він веде до того, що ми втратимо ФК „Оболонь“. Вчора я спілкувався з Алімовим, сьогодні — зі Слободяном. Всі питання вони можуть вирішити тільки між собою. Але я зробив висновок, що конфлікт залагоджено не буде, вони не домовляться», — вважає Бальчос.

За неофіційною інформацією, Слободян запропонував опонентам піти. Але ті відмовилися. Тому «Оболонь», яка провела шість років у Прем'єр-лізі, опинилася на межі зникнення.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути