chrome firefox opera safari iexplorer

«Київхліб» встановив нові ціни на найпопулярніші сорти хліба

16 листопада 2012 о 09:05

ПАТ «Київхліб» встановило нові ціни на найпопулярніші в столиці сорти хліба. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Так, з 15 листопада оптова ціна на «Український столичний подовий» складатиме 4,02 грн, батон нарізний «Київський» — 3,30 грн. Таким чином, «Український» у роздробі буде продаватися по 4,50 грн, а батон — 3,70 грн.

Як повідомлялось раніше, «Київхліб» з 12 листопада підвищив вартість хлібу, в результаті чого в роздробі «Український» подорожчав на 0,68 грн до 4,68 грн, батон — на 0,34 грн до 4,68 грн.

Водночас, у КМДА заявили, що не бачать економічних підстав для підвищення цін «Київхлібом» не тільки на соціальні сорти, але й на інші види хліба. Відтак, вимагали знизити ціни. Підвищення ціни відбулось 12 листопада.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути