chrome firefox opera safari iexplorer

Волинський санаторій визнано кращим в Україні

28 січня 2011 о 12:35

Санаторій матері і дитини «Пролісок» із Ківерцівського району Волині став переможцем Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів і послуг».

Про це сьогодні під час засідання колегії ОДА розповів голова Волиньради Володимир Войтович.

За словами Войтовича, у конкурсі «100 кращих товарів і послуг України» перемогло комунальне підприємство «Санаторій матері і дитини «Пролісок» із Ківерцівського району Волині. Волинський санаторій, очолюваний депутатом облради Валентиною Касардою, переміг у номінації серед закладів, які надають послуги із санаторно-курортного лікування.

Головний лікар «Проліску» Валентина Касарда закликала волинян не їхати на відпочинок за кордон, «адже закордон – у нас під боком».

Санаторій «Пролісок» розташований на межі двох областей – Рівненської та Волинської. Тут пропонуються унікальні умови для оздоровлення та лікування відпочиваючих.

Лікувальна база включає в себе широкий спектр лікувальних факторів природного та штучного походження.

Гордістю санаторію є власне джерело цілющої мінеральної води. Хлоридно-натрієво-бромну виду застосовують для внутрішнього та зовнішнього вживання.

За матеріалами http://zik.com.ua та http://www.prolisok.info

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути