chrome firefox opera safari iexplorer

Тренера збірної України вибирають з 5 кандидатів

06 грудня 2012 о 09:34

Керівництво Федерації футболу України скоротило кількість розглянутих претендентів на пост головного тренера національної збірної до п'яти чоловік.

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт ФФУ.

«На сьогодні відібрана група з 5-ти тренерів, серед яких є й українці. Ми не будемо називати їх прізвища, спочатку проведемо необхідні консультації. Після цього мінімально звузимо кількість претендентів і почнемо переговори безпосередньо з кандидатами», — заявив президент ФФУ Анатолій Коньков.

Президент Федерації футболу також відзначив, що виконуючим обов'язки головного тренера, як і колись, залишається Олександр Заваров. Він працює в Комітеті національних збірних і виконує весь необхідний обсяг роботи, в тому числі відстежує виступи гравців збірної за свої клуби і переглядає матчі за участю можливих кандидатів у національну збірну.

Нагадаємо, збірна України з футболу залишається без головного тренера з кінця вересня, після того, як колишній наставник «жовто-синіх» Олег Блохін перейшов працювати в київське «Динамо». Вчора з'явилася інформація про те, що збірну може очолити відомий шведський спеціаліст Свен-Горан Ерікссон — на даний момент швед веде переговори з ФФУ.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути