chrome firefox opera safari iexplorer

У Софії Київській дітям проводять казкотерапію

18 грудня 2012 о 10:54

Національний заповідник «Софія Київська» щосереди і щоп’ятниці з 15.00 до 16.00 запрошує дітей 5-6 років на заняття з казкотерапії, спрямовані на загальний і творчий розвиток дитини, які проходитимуть у пам’ятці архітектури ХVІІІ ст. Брамі Заборовського, повідомляє кореспондент порталу «Релігія в Україні».

Під час занять, наголошують організатори заходу, в атмосфері поваги та підтримки дитина легше соціалізується, покращується її настрій та поведінка; в ігровій формі легко засвоюються загальнолюдські цінності; Пізнаючи світовідчуття казкових героїв та їхні емоції, дитина вчиться саморефлексії, емпатії, кращого розуміння себе та ближнього.

Оскільки стандартні нотації часто не мають бажаного впливу, батькам у пригоді можуть стати історії та казки про «подібних» дітей в «подібних» ситуаціях.

Упродовж заняття діти будуть слухати спеціально підібрані казки; продовжувати або змінювати їх сюжети; малювати; спілкуватися; слухати музику.

Авторка та ведуча: Катерина Єгорушкіна – філолог, психолог, дитяча письменниця, авторка книг серії «Музична казкотерапія для малят».

Максимальна кількість дітей у групі — 10 осіб, тому для попереднього запису та отримання додаткової інформації бажано звертайтесь за телефонами: (044) 2782083, (044) 2782620.

Місце проведення: м. Київ, вул. Володимирська, 24.

Вартість одного заняття: 20 грн.

Джерело: РІСУ
Розділи: Новини культури

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути