chrome firefox opera safari iexplorer

У Карпатах масово тане сніг

03 січня 2013 о 16:22

Сніг у Карпатах у Путильському районі Чернівецької області розтанув повністю. Вже два тижні поспіль температура повітря в цій місцевості вдень прогрівається більше, ніж на десять градусів тепла.

Про це пише «Молодий буковинець».

У туристичних комплексах, які перебувають в районі, відпочивальників щодня возять покататися на лижах у сусідні райони, де є сніг.

«Снігу нема, але відпочивальників возимо кататися на гірськолижні траси у сусідні райони, – розповів директор туркомплексу, що в селі Підзахаричі Путильського району, Олександр Ревега. – Сподіваємося, що погода зміниться, і на Різдво стане холодніше та випаде сніг».

У відпочинкових комплексах інших районів області сніг є. Там сніговий покрив сягає від 60 сантиметрів до одного метра.

Джерело: Zik
Розділи: Довкілля

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути