chrome firefox opera safari iexplorer

Українську казку «Чарівні історії: Еліксир доброти» покажуть на Берлінському кінофестивалі

29 січня 2013 о 17:05

Прем'єра дитячого фільму-казки «Чарівні історії: Еліксир доброти», знятого в Україні, відбудеться на 63-му Берлінському кінофестивалі, який пройде 7 — 17 лютого.

Про це повідомляє студія дитячих та музичних фільмів CARROT CAKE STUDIO.

"Прем'єрний показ дитячого музичного фільму-казки «Чарівні історії: Еліксир доброти» режисера Лілії Солдатенко, виробництва CARROT CAKE STUDIO відбудеться у рамках кінофестивалю в Берліні. «Еліксир доброти» — перша частина трилогії «Чарівних історій», — зазначається у прес-релізі.

Трилогія — про доброго чарівника, роль якого виконує Володимир Горянський. Доктор Гольф живе у своїй підземній лабораторії, винаходить дивні еліксири, довгі століття збирає чарівні історії і записує їх у свою Чарівну книжку.

У центрі першої частини «Еліксир Доброти» — молодий примхливий правитель Унур, який проводить час у залі розваг, оточений біороботами, що пізнає світ лише через екрани. Так сталося, що принц Унур рано залишився без батьків і порадником йому став Шолом, що розмовляє. Але все не так просто! Шоломом із прихованої кімнати управляє злий технічний геній, а принц Унур навіть не підозрює про це. Коли витівки його доходять до абсурду, несподівано з'являється добрий чарівник — Доктор Гольф. Він змінює життя принца, даючи змогу самому вирішити, що йому більше до душі — життя в ілюзіях або яскрава і жива, хоча далеко не ідеальна реальність.

Зйомки відбувалися в Одесі — на базі Одеської кіностудії, пост-продакшн виконувався у Києві компанією «Кінотур», звукові ефекти та зведення — на студії RWS у Санкт-Петербурзі (Росія).

Студію дитячих та музичних фільмів CARROT CAKE STUDIO створено у 2010 році для випуску дитячих фільмів та мюзиклів.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути