chrome firefox opera safari iexplorer

Горянський вестиме дитячу казку на Першому національному

18 квітня 2011 о 20:40

18 квітня Перший національний представить оновлену версію вечірньої казки. У студії з дітьми спілкуватиметься актор Володимир Горянський. Йому асистуватиме кіт Мурчик, манери якого вже засвоїв актор театру юного глядача В’ячеслав Василюк. Про це повідомляє «Телекритика».

За інформацією видання, автори програми «На добраніч, діти» орієнтуватимуться на сімейну аудиторію. Елементи програми актуалізуватимуть знання школярів синхронно з програмою Міністерства освіти. Для дітей проводитимуть конкурси, в тому числі й за підтримки Представництва ООН в Україні, допомагатимуть у здобутті життєвого досвіду.

Спеціально для вечірньої казки НТКУ придбала права на річний показ в ефірі старих мультфільмів виробництва «Укрнаукпопфільму», «Київнаукпопфільму», «Союзмультфільму». Також анімаційні фільми соціального спрямування надає дитячий фонд ЮНІСЕФ.

У квітні має стартувати також сайт проекту «На добраніч, діти», де, зокрема, здійснюватиметься інформаційна підтримка конкурсів.

Ще одна новина для дитячої аудиторії Першого національного – нова колискова, автором та виконавцем якої є Олександр Ярьоменко. Ідеї для анімаційного супроводу пісні подавала вся редакція «На добраніч, діти».

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути