chrome firefox opera safari iexplorer

Більшість киян не підтримують заборону продажу секонд-хенду в столиці

20 березня 2013 о 14:00

Більшість опитаних киян (58%) не підтримують ідею заборонити продаж секонд-хенду, підтримують – лише 20%.

Про свідчать результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Разом з тим для 18% – це байдуже, а 4% – не визначилися з цього приводу.

Що цікаво, чим молодші респонденти, чим вища у них освіта, тим менше вони підтримують ідею заборонити продаж секонд-хенду. Так, ідею не підтримують майже 70% молоді, тоді як серед пенсіонерів таких трохи більше половини.

Жінки також менше підтримують ідею, ніж чоловіки.

Дослідження проводилося з 25 лютого по 6 березня серед населення Києва віком від 18 років. Методом телефонного інтерв’ю було опитано 1 тисячу 60 респондентів.

Помилка репрезентативності дослідження (з ймовірністю 0,95): для значень близьких до 50% похибка становить не більше 3,1%, для значень близьких до 30% — не більше 2,8%, для значень близьких до 10% — не більше 2%.

Як відомо, 18 лютого депутат від «Батьківщини» Віталій Немилостивий зареєстрував законопроект «Про заборону оптової і роздрібної торгівлі, крім комісійної, старих текстильних виробів, одягу та взуття».

Українська правда. Київ

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути