chrome firefox opera safari iexplorer

Київ стоїть у 8-бальних заторах

27 березня 2013 о 09:17

Станом на 8:30 середи у Києві знову складна ситуація на дорогах, повідомляє сайт ICTV.

Інтернет-сервіс «Яндекс. Пробки» оцінює її на вісім балів з максимально можливих десяти, і ситуація постійно ускладнюється, оскільки люди поспішають на роботу.

У вівторок зранку рух транспорту у Києві був практично паралізований протягом кількох годин.

Оголошений у Києві вихідним понеділок комунальні служби столиці не встигли використати для належного розчищення доріг.

У вівторок голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов прийняв відставку кількох чиновників, на яких покладають провину за невчасне реагування на стихію.

У Києві доби з 22 березня випала місячна норма опадів. Робота громадського транспорту була паралізована.

Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути