chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться ряд нових авіарейсів до Європи, Ізраїля та Уралу

02 квітня 2013 о 16:25

З початку квітня авіакомпанії МАУ і Трансаеро запускають низку рейсів з української столиці до ряду міст Європи і Росії. Крім того, авіасполученням зв'яжуть Дніпропетровськ, Донецьк і Одесу з Тель-Авівом.

Як повідомили Корреспондент.biz в авікомпанії МАУ, починаючи з 31 березня цього року перевізник власними прямими регулярними рейсами зв'язав Київ з Ростовом-на-Дону, Калінінградом і Єкатеринбургом. Таким чином, МАУ виявився найбільш крупним українським авіаперевізником між Україною та Російською Федерацією.

Окрім того, з 31 березня 2013 перевізник розпочав виконувати прямі рейси між Дніпропетровськом, Одесою, Донецьком і Тель-Авівом. Також у період літньої навігації 2013 МАУ розширить географію своїх рейсів за рахунок маршрутів з Києва до Праги, Вільнюса, Афіни, Ларнака і Варшави.

У свою чергу, в авікомпанії Трансаеро розповіли про запуск з 20 квітня з Міжнародного аеропорту Київ рейсів за маршрутами Київ-Уфа, Київ-Перм, Київ-Єкатеринбург.

Раніше повідомлялося, що у МАУ з'явився серйозний конкурент на азіатському напрямку.

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути