chrome firefox opera safari iexplorer

23-річна регіоналка таки стала в.о. директора Черкаської філармонії

16 квітня 2013 о 16:07

23-річна студентка, заступник голови міської організації Партії регіонів Ольга Сисоєва стала виконуючим обов'язки директора Черкаської філармонії, повідомляє на своїй сторінці у Facebook головний редактор передачі Вечір з Миколою Княжицьким на телеканалі ТВі Єгор Чечеринда.

Називаючи Сисоєву «протеже голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба», Чечеринда зазначає, що «на цій посаді вона змінила Олександра Дяченка, засновника камерного оркестру в Черкасах і його незмінного диригента, заслуженого діяча мистецтв України. Не допомогло навіть його донецьке походження».

Раніше повідомлялося, що 23-річна Сисоєва досі навчається у Черкаському національному університеті імені Б. Хмельницького за спеціальністю Українська мова і література та англійська мова, а також працює директором черкаського Палацу молоді.

Представники трудового колективу Черкаської філармонії заявляли, що вони категорично не сприймають дану кандидатуру як директора.

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути