chrome firefox opera safari iexplorer

7-річна школярка з Полтави стала найкрасивішою у Європі

12 березня 2013 о 15:07

Учениця 2-го класу 7-річна Іванка Браїлко з Полтави виборола у своїй віковій категорії головну корону Міжнародного конкурсу таланту і краси (Mini/Junior Miss & Mister European Union 2013), що проходив на початку березня у Празі.

Про те, як Іванці вдалося завоювати симпатії членів міжнародного журі розповіла кореспонденту УКРІНФОРМу мама дівчинки — Юлія Браїлко.

«Ні я, ні дочка абсолютно не хвилювалися. Іванка була налаштована на перемогу. Вона ні разу не поскаржилася на репетиції і тренування, які перед конкурсом були щодня у Полтаві протягом 2-х місяців. Журі були вражені, коли донька розповідала про себе трьома мовами і як трималася на сцені. Головне, що від мене вимагалося – це не заважати своїй дитині»,- розповіла мама дівчинки.

Після нагородження Іванка розплакалася, бо не зрозуміла, що завоювала найвищі нагороди, адже процес нагородження вівся чеською.

У Полтаву переможниця повернулася з двома коронами. Дівчинка отримала ще й спеціальний титул від дитячого журі Miss Young star та приз – ще одну діадему, за яку змагалися учасники всіх 4-х вікових груп, а дісталася вона юній полтавчанці. І все це попри те, що під час останнього виходу, коли Іванна дефілювала у вечірній сукні, зникла музика та дівчинка навіть тоді не розгубилася.

Те, що донька виборола перемогу серед 27 учасниць з різних країн, її мама пояснює перш за все копіткою роботою. Іванка займається вокалом, танцями, англійською, відвідує модельну школу ще й добре вчиться. Єдиний «вихідний» у дівчинки – це понеділок, лише в цей день після уроків переможниця відпочиває і займається своїми дитячими справами.

«Крім занять вокалом та танців, куди ми самі відвели Іванку, вона сама схотіла зайнятися ще малюванням та шахами. Минулого року донька виграла обласний чемпіонат з шахів у своїй віковій групі. Коли виросте — хоче стати феєю або ж чарівницею», — додала мама переможниці.

Всім конкурсанткам і членам журі Іванка підготувала подарунки. Дівчинка презентувала диск зі своїми піснями (деякі написані спеціально для неї).

Розділи: Суспільство