chrome firefox opera safari iexplorer

ТойЩоПройшовКрізьВогонь знову в українському прокаті

24 квітня 2013 о 10:52

З 2-го травня поетична і захоплююча історія українського військового льотчика Івана Додоки – знову на великих екранах країни.

Після свого виходу у перший прокат у 2012 році фільм Михайла Іллєнка ТойЩопройшовКрізьВогонь відвідав більше 10-ти кінофорумів світу і отримав чимало нагород. Також стрічка була офіційним вибором від України на премію Оскар у номінації “Кращий фільм іноземною мовою”. Останній із фестивалів, у якому стрічка взяла участь – Cinema mundi у Брно, Чехія. Фільм було показано у секції “Кращі фільми світу”.

Після повторного прокату в Україні ТойЩоПройшовКрізьВогонь продовжить свої мандри світом – стрічка поїде до Сингапуру, аби взяти участь у кінофестивалі, організованим ЄС.

Нагадаємо, що фільм ТойЩоПройшовКрізьВогонь було створено за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно, а дистрибюторами фільму є компанія Інсайтмедіа продюсерський центр.

Інсайтмедіа продюсерський центр, зокрема, підготували ще кілька кінематографічних сюрпризів цієї весни. Тож, травень для українських кіноманів обіцяє бути насиченим.

Поліна Бушинська

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути