chrome firefox opera safari iexplorer

Кошти на оздоровлення депутатів пропонують витратити на оздоровлення дітей

14 червня 2013 о 11:52

Народний депутат Микола Томенко нагадав, що, на жаль, Верховна Рада не підтримала його та інших народних депутатів законопроект стосовно ліквідації низки пільг, до яких відноситься, зокрема, і матеріальна допомога на літнє оздоровлення депутатів.

«Сьогодні в опозиції тривають дискусії стосовно того, як діяти з цією фінансовою депутатською пільгою. Деякі депутати від опозиції вирішили відмовитись від цих коштів, деякі вважають, що ними можна скористатися. Натомість, скористатися цими грошима для себе – неправильно з моральної точки зору, залишити їх в бюджеті – означає дати можливість скористатися ними владі», — вважає політик.

Отож, на його думку, треба шукати інший шлях. Він полягає в тому, що опозиція, наприклад, може публічно визначити тих людей або ті об’єкти, що потребують допомоги щодо лікування та оздоровлення, і допомогти їм.

За словами М. Томенка, його зустрічі з виборцями свідчать, що нинішнє лікування та оздоровлення дітей у дитсадочках та дитячих лікарнях перебуває у тотально занедбаному стані. Тому, на його переконання, було би правильно, щоб гроші на оздоровлення депутатів пішли на оздоровлення дітей.

У всякому разі, Микола Томенко повідомив, що він збирається свої кошти на оздоровлення використати на допомогу дитячим садочкам, після чого публічно поінформує громадськість про їхнє використання.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути