chrome firefox opera safari iexplorer

Кошти на оздоровлення депутатів можна витратити на оздоровлення дітей

14 червня 2013 о 14:47

На жаль, Верховна Рада не підтримала мій законопроект та інших народних депутатів стосовно ліквідації низки пільг, до яких відноситься, зокрема, і матеріальна допомога на літнє оздоровлення депутатів.

Сьогодні в опозиції тривають дискусії стосовно того, як діяти з цією фінансовою депутатською пільгою. Деякі депутати від опозиції вирішили відмовитись від цих коштів, деякі вважають, що ними можна скористатися.

Натомість, скористатися цими грошима для себе – неправильно з моральної точки зору, залишити їх в бюджеті – означає дати можливість скористатися ними владі (на подорожі за кордон, утримання резиденцій, дач тощо).

Отож треба шукати інший шлях. Він полягає в тому, що опозиція, наприклад, може публічно визначити тих людей або ті об’єкти, що потребують допомоги щодо лікування та оздоровлення, і допомогти їм.

Мої зустрічі з виборцями свідчать, що нинішнє лікування та оздоровлення дітей у дитсадочках та дитячих лікарнях перебуває у тотально занедбаному стані. Тому, на моє переконання, було би правильно, щоб гроші на оздоровлення депутатів пішли на оздоровлення дітей.

У всякому разі, я збираюся свої кошти на оздоровлення використати на допомогу дитячим садочкам, після чого публічно поінформувати громадськість про їхнє використання.

Микола Томенко, народний депутат України

Розділи: Думка читачів

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути