chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкритий публічний доступ до містобудівного кадастру

04 липня 2013 о 16:57

У Києві   відкритий публічний доступ до містобудівного кадастру, який містить інформацію про містобудівну ситуацію в столиці.

Про це повідомляється в прес-релізі Департаменту містобудування і архітектури Київської міськдержадміністрації.

У відомстві зазначають, що відкриття доступу спростить процедуру отримання різного роду довідок для громадян.

«Геопортал відкриє доступ усім киянам до важливих містобудівних даних столиці. Там буде розміщено інформацію про зелені зони, пам'ятки архітектури, охоронні статуси об'єктів, житлові будинки, школи, садочки, парки та інше», — сказано у повідомленні.

«Кожен житель столиці, не виходячи з дому, зможе дізнатися інформацію про завершення будівництва у місті, ознайомитися з картографічними матеріалами, вивчити транспортну схему і дізнатися про плани її розвитку, ознайомитися з переліком об'єктів культурної спадщини та багато іншого», — зазначили в департаменті.

Згідно офіційному сайту Міськкадастру Києва в Інтернеті: http://mkk.kga.gov.ua/, він вже відкритий для публічного доступу.

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути