chrome firefox opera safari iexplorer

Київські спортмайданчики можуть зробити платними

09 липня 2013 о 16:00

Влада хоче віддати спортмайданчики інвесторам для ремонту. Після цього інвестор отримає право зробити платний вхід на майданчики

Більшість міських спортивних майданчиків столиці потребують ремонту. Чиновники КМДА вирішили передати такі майданчики інвесторам, які після ремонту зможуть зробити їх платними.

Як заявив на прес-конференції заступник голови Київської міськадміністрації Руслан Крамаренко, інвестори за рахунок власних коштів мають відремонтувати майданчики, зробити на них штучне газонне покриття, придбати і встановити необхідне обладнання для футболу (огорожі, прожектора та інше). Натомість КМДА надасть їм право ввести плату за користування спортивними майданчиками жителями столиці в певний час доби, наприклад, щодня з 20:00 до 22:00. Весь інший час вхід буде безкоштовним.

За словами Крамаренка, сам він дуже любить побігати по газону з м'ячем, і якщо це можна буде робити у дворі власного будинку на комфортному спортивному майданчику, то не шкода і заплатити.

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути