chrome firefox opera safari iexplorer

«Передвиборчі» дитячі майданчики можуть бути небезпечними?

06 листопада 2012 о 09:15

Бригинець вимагає перевірити дитячі майданчики побудовані в передвиборчий період на безпечність та придатність до використання.

Про це повідомляє прес-служба депутата Київради Олександра Бригинця.

«Мене бентежить дві проблеми: перша — щоб ті дитячі і спортивні майданчики, які набудували кандидати-мільйонери у передвиборчу кампанію, відповідали технічним, екологічним та будівельним нормам як об’єкти для дітей», — заявив О. Бригинець.

Тому Бригинець звернувся до голови КМДА О. Попова з вимогою надати доручення відповідним службам перевірити чи проходили сертифікацію дитячі майданчики, які були побудовані в передвиборчий період. А також провести санітарно-епідеміологічну експертизу майданчиків на наявність чи відсутність хімічних речовин, що шкодять дітям, які гратимуть на них, та навколишньому природному середовищу.

«Друга проблема – щоб влада не почала вводити в експлуатацію і ремонтувати об’єкти, що вже ввели і відремонтували кандидати в нардепи. Оскільки ці майданчики існують реально, але не за документами, то влада може скористатися нагодою і повторно «побудувати» їх за бюджетні гроші. Щоб цього уникнути, вкрай необхідно провести моніторинг новозбудованих кандидатами дитмайданчиків та взяти їх на облік, аби не допустити відмивання на них коштів з міського бюджету», — вважає О.Бригинець.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути