chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні визначиться володар Суперкубка України

10 липня 2013 о 11:00

10 липня в Одесі відбудеться поєдинок за Суперкубок України, у якому зустрінуться донецький «Шахтар» (чемпіон і володар Кубка України) і одеський «Чорноморець» (фіналіст Кубка України).
Транслюватиме поєдинок телеканал «Інтер». Розпочнеться зустріч о 21:00.

Сьогоднішній матч обслуговуватиме арбітр у полі — Сергій Бойко (Київська область). Його асистентами призначені харків'янин Сергій Беккер та представник Херсона Володимир Володін. В якості додаткових асистентів виступлять львів'янин Юрій Можаровський та Євген Арановський з Києва. Четвертий суддя — Олег Плужник (Харків). Спостерігач арбітражу — Василь Мельничук (Сімферополь).

Як повідомляв ZAXID.NET, поєдинок за Суперкубок традиційно відкриває новий футбольний сезон. Зазначимо, що Одеса вже вп'яте приймає матч за Суперкубок. Раніше Південна Пальміра удостоювалася цієї честі в 2004—2007 роках.

Торік матч за Суперкубок виграв «Шахтар». Крім «гірників» трофей вигравало тільки київське «Динамо».

Додамо, що станом на 8 липня на матч Суперкубку України уже продали понад 20 тисяч квитків. «Гірники» планують привезти близько 8 тисяч уболівальників. Квитки у продажі з 2 липня.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути