chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року в Україні з'явилося 315 нових друкованих ЗМІ

25 липня 2013 о 13:00

У першому півріччі нинішнього року Державною реєстраційною службою України було зареєстровано 315 друкованих засобів масової інформації із загальнодержавною, регіональною і зарубіжною сферами розповсюдження.

Як повідомили УНІАН у прес-службі відомства, також за цей період 128 друкованих ЗМІ змінили свою назву, склад засновників, мову видання або сферу розповсюдження, у зв’язку з чим були перереєстровані.

«Укрдержреєстр докладає максимум зусиль для спрощення реєстрації періодичних видань. Так, підготовлений законопроект, яким планується скоротити термін реєстрації з 30 до 15 робочих днів та дати можливість заявникові більш гнучко підходити до процедури реєстрації», — сказала начальник Управління реєстрації громадських формувань, державної реєстрації друкованих ЗМІ та інформаційних агентств Державної реєстраційної служби України Олена Семьоркіна.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути