chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні розпочинається опалювальний сезон

30 вересня 2013 о 12:26

У Києві та низці інших міст України з понеділка, 30 вересня, розпочнеться опалювальний сезон.

Це рішення обумовлене тим, що за прогнозами Гідрометцентру в період з 27 вересня по 1 жовтня середньодобова температура в Києві не буде підніматися вище 8 градусів.

Підключення до тепла буде проходити в 3 етапи — спочатку опалювати почнуть заклади освіти та медицини, потім — школи, потім — житлові будинки та адмінбудівлі.

«Підключення систем теплопостачання відбуватиметься в три етапи. Спочатку ми подамо тепло в дитячі садки, навчальні заклади з цілодобовим перебуванням дітей та лікарні. Потім — у школи за заявками їх керівників. Після цього ввімкнуть опалення й в житлових будинках і організаціях», — заявив голова КМДА Олександр Попов.

Наразі опалювальний сезон вже розпочався у Вінниці та Хмельницькому.

Як повідомлялося, у зв'язку з початком опалювального сезону фахівці ПАТ Київенерго та підрядні організації, що здійснюють роботи з заміни теплових мереж у столиці, з 27 вересня працюватимуть у кілька змін у цілодобовому режимі, де це можливо.

Як стало відомо, компанія Київенерго вже почала достроково підключати столичні лікарні й пологові будинки до опалення. У компанії відзначили, що підключення відбувається при подачі заявки керівника об'єкта в Київенерго та готовності внутрішньобудинкових мереж.

Розділи: Суспільство

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути