chrome firefox opera safari iexplorer

«Свято Врожаю-2013»

Дата події:16-29 жовтня 2013 р.
Місце події:Центр Української Культури та Мистецтва ( м. Київ вул. Хорива, 19-В ст. м. Контрактова площа (вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)
Більше про подію:

Україна — держава, неповторно багата на природні дива, людську доброту й талановитих митців. Ми всі маємо це розуміти серцем, цінувати та зберігати. Саме з цією метою Центр Української Культури та Мистецтва в 2012 році започаткував масштабний мистецький проект «Свято Врожаю».

Отож, цьогоріч, в рамках Свята Врожаю відбудуться такі виставкові проекти:

— «Феномен традиційної селянської ляльки» (виставка автентичних ляльок з легендарної колекції Олександра Найдена, Людмили Орлової та Тетяни Пірус);

— Килимарство Зінаїди Щербакової, Заслуженої майстрині народного мистецтва України, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України;

— Автентичне травоплетіння від майстра Ладомира;

— Художня повість від Анни Часовських;

— Численні майстер-класи, екскурсії, кінопокази, об’єднані тематикою щедрої, талановитої на митців української землі!

Приходьте на гостини з нагоди Свята Урожаю-2013 – 16 жовтня о 18:00

У програмі:

— Презентація виставок, спілкування з майстрами;

— Майстер-класи для дітей та дорослих: «Травоплетіння», «Лялька-мотанка», «Ліплення з солоного тіста», «Валяння іграшок з шерсті».

Час роботи виставкового центру:

Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00 Сб. – 10:00 – 18:00 Нд. — вихідний

З питань акредитації на відкриття виставки, стосовно отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів — звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: olga.muzi4enko@yandex.ru

26 жовтня

Інші дати
Народився Дмитро Бортнянський
(1751, м. Глухів, Сумська область – 1825) - український композитор і диригент. Спільно з Березовським М.С. створив новий тип хорового концерту. Церковно-вокальний стиль Д.Бортнянського є вершиною тогочасного мистецтва.
Як славен наш Господь в Сіоні, Не може висловить язик, Великий в небесах на троні, Всесильний пан земних владик. Один Господь, один Ти славний, В сонячнім світлі й блиску зір явний! (Дмитро Бортнянський)
Розгорнути