chrome firefox opera safari iexplorer

Кількість українських туристів в Грузії збільшилась на 70%

26 листопада 2013 о 17:22

Цьогоріч Грузію відвідали 100 тисяч туристів.

Про це сьогодні повідомив під час прес-конференції Голова національної адміністрації туризму Грузії Георгій Сігуа.

«Україна для нас є дуже важливим ринком. Ми витрачаємо величезні кошти, аби просувати Грузію, як туристичний напрям в Україні. Цьогоріч ми витратили більше мільйона гривень на рекламу Грузії в Україні. Це дає свої плоди. У нас зріст по Україні сягає 70%. Якщо минуло року кількість туристів із України налічувала 70 тисяч туристів, то цьогоріч вже є 100 тисяч. До завершення 2013-того року ця цифра напевно зросте до 120 тисяч», – розповів Сігуа.

За його словами, туристичний потік у Грузії перевищує кількість населення країни.

«В цьому році у нас більше 5-ти мільйонів туристів, в той час коли чисельність населення країни становить 4 мільйони», –зазначив Георгій Сігуа.

Джерело: Вголос
Розділи: Туристичні новини

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути