chrome firefox opera safari iexplorer

Активісти влаштовують екскурсії Майданом

13 грудня 2013 о 10:23

Від 13 грудня мітингувальники проводитимуть екскурсії Громадським сектором ЄвроМайдану. Про це пишуть активісти в спільноті «ЄвроМайдан» на facebook.

«Екскурсії проходитимуть кожні 30 хвилин. Усі охочі зможуть познайомитися з роботою служб прийому і поселення приїжджих, збору і передачі теплих речей, мобілізації волонтерів, інформаційного центру, простору Арт-майдану», – пишуть активісти.

Перша екскурсія пройде в п’ятницю 13 грудня о 14:00. Активісти Збирають відвідувачів біля Стели Незалежності на Майдані під банером «Громадський сектор Євромайдану». Про бажання взяти участь в екскурсії організатори просять повідомити е-поштою: okmo.ml@gmail.com або за телефоном: +38 063 687 57 24. Контактна особа – Юрій Міндюк.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути