chrome firefox opera safari iexplorer

ДАІ блокує в'їзди і виїзди на Майдан

24 грудня 2013 о 09:57

Працівники Державтоінспекції заблокували в’їзди і виїзди на Майдан у Києві, принаймні з одного боку.

Про це повідомляє журналіст Оксана Коваленко у своєму Twitter.
«ДАІ заблокувала в’їзди і виїзди на Майдан, принаймні з одного боку. Не пустили ПТС-ку каналу 1+1», — написала вона.
«З Михайлівськоі площі теж не пускають великі машини на Майдан», — додає журналіст.

Раніше iPress.ua повідомляв, що ДАІ вирішила ввести обмеження для руху автівок «для того, щоб не зупинився рух машин у Києві». Таким чином ДАІ повідомила про заборону автомобілям рухатись колоною більше за п'ять машин.

У повідомленні автоінспекції наголошували на тому, до працівники ДАІ роботимуть все можливе для того, щоб не допустити ускладнень у дорожньому русі. Та зауважували, що блокування транспортних комунікацій передбачає для водія кримінальну відповідальність.

Джерело: iPress.ua
Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути