chrome firefox opera safari iexplorer

При реєстрації на ЗНО відтепер перевірятимуть законність перебування в Україні

24 грудня 2013 о 13:04
Для закордонних українців і біженців потрібен буде окремий документ

Зареєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання без документів, що підтверджують законність перебування в Україні, іноземці не зможуть.

Про це повідомила Лариса Середяк, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Керівник ЛРЦОЯО наголосила, що саме це є цьогорічною новацією реєстрації на ЗНО.

«Іноземці, особи без громадянства, біженці, особи, які потребують додаткового або тимчасового захисту, закордонні українці повинні додатково надати копію документа, який підтверджує законність їх перебування в Україні», — наголосила пані Середяк.

Реєстрація на ЗНО-2014 розпочнеться з 3 січня і буде тривати до 5 березня.

Джерело: Експрес
Розділи: Новини освіти

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути