chrome firefox opera safari iexplorer

Міліція вкотре підтвердила, що вона на службі у Партії регіонів

27 грудня 2013 о 14:32

Всім відоме гасло «Міліція з народом» вже втратило свою актуальність. Події останнього часу свідчать, що міліція давно вже виконує вказівки влади та захищає здебільшого виключно владу. Дуже яскраво це продемонструвала Волинь.

Показово, що відповідь на моє депутатське звернення щодо неправомірності дій посадових осіб ДКП «Луцьктепло», начальник Управління МВС України у Волинській області О.Д. Терещук надіслав у конверті … Партії регіонів та Фонду голови Волинської ОДА.

convert-1

Це дрібниця, яка в загальному розумінні нинішньої ситуації дуже показова. Мабуть, не даремно влада збільшує видатки на утримання міліції більше як на 2 млрд. грн., бо вона розуміє, що на сьогодні міліція їй потрібна, щоб захистити свою владу і захиститися від людей.

Микола Томенко, народний депутат України

Розділи: Думка читачів

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути