chrome firefox opera safari iexplorer

Глава Європарламенту закликав Януковича розпустити Раду

23 січня 2014 о 14:38

Голова Європарламенту Мартін Шульц вважає, що президенту України Віктору Януковичу варто розпустити Верховну Раду, а потім призначити перевибори. Він переконаний, що влада втратила підтримку народу. 

«Давайте глянемо фактам у вічі. Янукович керував країною з більшістю у парламенті та з підтримкою більшості суспільства. Це змінилось. Кожен розсудливий президент в цій ситуації розпустив би парламент та оголосив нові вибори», — заявив Шульц, передає УНІАН з посиланням на польський TVN24.

Також він розповів, що після розмови з представниками української влади відчуває себе «безпорадним». Нагадаємо, що ухвалені Радою скандальні закони штовхають Україну в радянське тоталітарне минуле. Про це заявив президент Європейського парламенту Мартін Шульц.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути