chrome firefox opera safari iexplorer

Україну на Євробаченні-2011 представлятиме Міка Ньютон

26 лютого 2011 о 23:58

Представлятиме нашу країну на пісенному конкурсі «Євробачення», яке пройде 10-14 травня у німецькому Дюссельдорфі, Міка Ньютон.

Такими виявилися результати національного відбору.

Нагадаємо, переможець обирався за підсумками змішаного голосування глядачів і журі. Голосування відбувалося таким чином: 45% — голоси журі, 45% — смс-голосування, 10% — голосування на сайті національного відбору.

Десятка фіналістів за сумарними результатами конкурсу виглядає так: 

  1. Міка Ньютон
  2. Злата Огнєвіч
  3. Джамала
  4. Дар’я Медова
  5. Іван Березовський
  6. Едуард Романюта
  7. Олексій Матіас
  8. Анастасія Приходько
  9. Олена Корнєєва
  10. Міла Нітіч

«Рідна країна»

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути