chrome firefox opera safari iexplorer

Україні загрожують великі повені, а рівень води скоро може піднятися на півтора метра

10 лютого 2014 о 11:16

Україні загрожують великі повені, а рівень води вже скоро може піднятися на півтора метра. Про це повідомляє Державні служба з надзвичайних ситуацій. За інформацією відомства, через танення льоду і формування крижаних заторів, рівень води може піднятися на 0,5-1,5 метра.

У найближчі дні в річках басейну Дністра (Львівська, Івано-Франківська області) може статися такий підйом. Також не виключений різкий підйом рівнів води на річці Стрий та на її притоках у Турківському і Дрогобицькому районах Львівської області.

Нагадаємо, що українців до кінця тижня буде радувати аномально тепла погода. Українцям обіцяють +14 градусів і дощі.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути