chrome firefox opera safari iexplorer

Пасажирські потяги не пускають на Київ

19 лютого 2014 о 13:21

У Коростені Житомирської області зупинили пасажирський потяг «Івано-Франківськ — Київ». Про це повідомляють користувачі соцмереж.
«Потяг загнали в тупик. Людей не випускають. На вулиці багато людей типової зовнішності. Щойно телефоном повідомив @Petro Didula», – йдеться у дописі, пише ТСН.

При цьому повідомляється, що офіційна версія – замінування вагону.

Як раніше повідомляв ZAXID.NET, що у Володимирі-Волинському зупинили потяг «Львів-Київ». На сторінці ініціативи «Євромайдан» у соціальній мережі Facebook з’явилося повідомлення, що у потязі «щось шукають». «Його раптово «замінували», і щось шукають. Через три години прийшло три менти, на місці стоять машини ДСНС (пожежні). У потязі їдуть люди на Майдан!», – йдеться у повідомленні.

Джерело: Zahid.net
Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути