chrome firefox opera safari iexplorer

Янукович оголосив 20 лютого днем жалоби

20 лютого 2014 о 10:12

Президент України Віктор Янукович оголосив на сьогодні, 20 лютого, День жалоби за загиблими під час масових акцій протестів у Києві.

Відповідний указ розміщений на сайті глави держави.

Указ передбачає, що сьогодні на всій території України мають бути приспущені державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Крім того, мають бути скасовані розважально-концертні заходи, спортивні змагання, мають бути внесені відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

Нагадаємо, вчора після переговорів Віктора Януковича з опозиціонерами Віталієм Кличком і Арсенієм Яценюком, стало відомо, що обидві сторони домовилися про «перемир'я». Проте на Майдані в Києві, усю ніч було чути постріли та вибухи. Сутички біля адмінбудівель відбувалися і в регіонах.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

19 травня

Інші дати
Народився Анатолій Добровольський
(1910, с. Буки, Житомирська область – 1988), український архітектор. Один за авторів проекту планування й забудови Хрещатика і прилеглих кварталів, Московського мосту в Києві. Головний архітектор м. Києва (1950-1955).
Розгорнути
Народився Микола Євшан
(1889, с. Войнилів Івано-Франківська область – 1919) - український літературний критик, літературознавець і перекладач.
«Всякий ідеал, щоби він був корисний, щоби був дійсною силою, мусить виходити тільки з життя, мусить звертатись до життя, кінцеву ціль покласти в житті» (Микола Євшан).
Розгорнути