chrome firefox opera safari iexplorer

Рада звільнила Юлію Тимошенко

22 лютого 2014 о 14:54

Верховна Рада ухвалила постанову про виконання міжнародних зобов’язань України щодо звільнення екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Як передає кореспондент УНІАН, за відповідну постанову (№4166) проголосували 322 народних депутатів із 331, зареєстрованого в сесійній залі.

Пізніше донька Юлії Тимошенко Євгенія повідомила, що сім'я, соратники екс-прем'єра і дипломати поїхали до Харкова за звільненою Тимошенко, повідомляє Українська правда.

«Зараз за цією постановою, згідно з міжнародними законами, законом України — моя мама вже вільна людина», — сказала Євгенія у Верховній Раді.

«Ми будемо вирушати до Харкову, щоб її зустріти, щоб ця процедура відбулася за законами», — додала вона.

Нагадаємо, Ю. Тимошенко в жовтні 2011 року було засуджено до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з Росією у 2009 році.

Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути