chrome firefox opera safari iexplorer

Нардепи вимагають позбавити черкаського екс-губернатора звання Героя України

25 лютого 2014 о 11:25

Сьогодні в парламенті зареєстрований Проект Постанови Віктора Тимошенка та Миколи Томенка щодо скасування Указу Президента України від 06.08.2004 року про присвоєння Сергію Тулубу звання Героя України.

Свою ініціативу народні депутати України аргументують тим, що Сергій Тулуб своїми діями спаплюжив високе звання Героя України.

Нагадаємо, 25 лютого стало відомо про те, що губернатор Черкаської області Сергій Тулуб написав заяву про складення своїх повноважень. Про свою відставку він повідомив у зверненні, розміщеному на сайті ОДА. 

Тулуб пояснив, що прийняв таке рішення «задля уникнення подальшого протистояння на Черкащині».

«Розуміючи невідворотність і необхідність змін у системі виконавчої влади і місцевого самоврядування, я прийняв зважене рішення про складання повноважень голови Черкаської обласної державної адміністрації», — заявив Тулуб.

Розділи: Суспільство

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути