chrome firefox opera safari iexplorer

Реконструкція Києва після Евромайдана обійдеться в 100 млн грн

06 березня 2014 о 10:19

Витрати, які будуть витрачені на ремонт тротуарів, дорожнього полотна, фонтанів і пам'яток столиці, оцінюють у 70-100 мільйонів гривень. Раніше повідомлялося, що в Києві передбачається не просто повна реконструкція Майдану, але і кардинальна зміна іміджу. Про це розповів заступник голови КМДА Михайло Костюк, передає Сьогодні.

Він також зазначив, що ремонтні роботи можуть обійтися дешевше, якщо допоможуть меценати. «Якщо місту допоможуть меценати і ми задіємо трудовий ресурс Майдану, все можна зробити швидко і набагато дешевше», — підкреслив заступник голови КМДА Михайло Костюк.

Заступник голови КМДА додав, що відновлювальні роботи в центрі Києва вже почалися. На тротуарах вулиці Інститутській комунальники кладуть плитку, яку для них склали активісти Евромайдана. У місцях, які під час лютневих подій були сильно пошкоджені вогнем, буде проводитися обстеження дорожнього полотна. Міст закоханих вже ремонтують активісти з Коломиї.

Джерело: iz.com.ua
Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути