chrome firefox opera safari iexplorer

Під час Євро у центрі Києва заборонять рух приватного транспорту

23 листопада 2011 о 17:44

Київська міська державна адміністрація має намір заборонити рух приватного транспорту в зоні 1,5 км навколо Національного спортивного комплексу Олімпійський у дні проведення матчів чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Про це під час прес-конференції сказав заступник голови київської міської держадміністрації Анатолій Голубченко.

«У 1,5 км зоні не буде жодної машини на тротуарах. 1,5 км зона буде заборонена для проїзду приватного транспорту: у дні матчів повністю, між матчами — частково. Приватні машини залишать вдома. У центрі буде фан-зона, яка буде огороджена від Європейської до Бессарабської площі. На весь період Євро жодна машина по Хрещатику не проїде», — сказав Голубченко.

При цьому він зазначив, що не володіє інформацією, чи буде заборонено паркуватися в цій зоні і в подальшому, після проведення ЧЄ-2012. На думку Голубченка, в столиці досить паркінгів, щоб не паркувати автомобілі на тротуарах.

Нагадаємо, оновлений НСК Олімпійський був урочисто відкритий 8 жовтня.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути