chrome firefox opera safari iexplorer

Роботу київського транспорту у дні матчів Євро продовжили ще на півгодини

13 червня 2012 о 17:11

У Києві роботу громадського наземного транспорту у дні проведення матчів Євро-2012 продовжили до 3:30.

Як повідомили Корреспондент.net із посиланням на підприємство Київпастранс, перевезення пасажирів забезпечувалося існуючими маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену, після проходження останніх поїздів метро (робота метро продовжена до 02:00).

Для забезпечення належних пасажирських перевезень на великих пунктах скупчення пасажирів міста організовано чергування лінійних працівників, які доповідали про стан пасажирських перевезень з метою прийняття відповідних оперативних рішень.

Крім того, на великих пунктах скупчення пасажирів на маршрутах центральної частини міста поблизу НСК Олімпійський і фан-зони за годину до завершення матчів було організовано накопичення резервного рухомого складу надвеликої місткості, що дозволило забезпечити перевезення пасажирів у період максимального напливу вболівальників після завершення матчів.

У комунальному підприємстві зазначили, що кількість перевезених пасажирів громадським наземним транспортом протягом доби збільшилася майже на 10% порівняно з аналогічним періодом минулого року. У дні проведення матчів спостерігається збільшення кількості перевезених пасажирів, причому повністю забезпечується провізна здатність рухомого складу.

У цілому на час проведення Чемпіонату Європи 2012 року з футболу Київпастранс збільшив кількість рухомого складу громадського наземного транспорту великої та надвеликої місткості звичайного режиму руху на 20% у цілому по місту і на 30% — у центральній частині Києва.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути