chrome firefox opera safari iexplorer

Звернення Януковича про введення військ до Криму сфальсифіковано?

11 березня 2014 о 14:47

Народний депутат Микола Томенко звернув увагу на те, що під час свого брифінгу у Ростові-на-Дону Віктор Янукович так і не дав відповіді на головне питання, яке від нього очікували українці, – чи запрошував він російські війська в Україну.

«Абсолютна більшість громадян України хотіла почути від Януковича про те, підтвердить він чи спростує наявність власного звернення до Президента РФ Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну, копія якого була продемонстрована представник Росії на засіданні Ради безпеки ООН. Все решта – яке в нього здоров’я, що він думає про Бандеру, Америку та інших – насправді мало кого цікавило», – зазначив народний депутат.

Натомість під час короткого брифінгу В. Янукович жодним словом не згадав про військові дії, що йдуть в Криму, та про свою заяву про необхідність введення російських військ до автономії.

«Звідси треба зробити висновок: або це звернення він не писав і воно сфальсифіковано російською стороною, або він хоче повернутися в Київ на штиках російської армії… За будь-яких обставин, відповіді на ключове питання, якої очікували від нього громадяни України, ми так і не почули», – зазначив Микола Томенко.

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути