chrome firefox opera safari iexplorer

Куди підуть гроші, що українці збирали на армію, розповіли в Міноборони

27 березня 2014 о 13:03

Станом на 27 березня на рахунки Міністерства оборони в рамках акції “Підтримай українську армію” надійшло вже більше 51 млн грн від юридичних і фізичних осіб 

Про це повідомили в Управлінні преси та інформації Міноборони.

З цієї суми 48 млн 699 тис. грн – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних сил України.

Зокрема, за допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку української армії перераховано 10 млн 838,9 тис. грн.

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 13,8 тис. дол. та 16,3 тис. євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми) залишок іноземної валюти на рахунках Міноборони склав 6,9 тис. дол. США (гривневий еквівалент – 71,1 тис. грн.) та 8,15 тис. євро (гривневий еквівалент – 118,5 тис. грн.).

Міністерство оборони, Збройні сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції “Підтримай українську армію” та продовжують надавати допомогу Збройним силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

— See more at: http://www.pic.com.ua/kudy-pidut-hroshi-scho-ukrajintsi-zbyraly-na-armiyu-rozpovily-v-minoborony.html#sthash.arv4ONVd.dpuf

Джерело: ПІК
Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути