chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні можуть звільнити сотню очільників РДА

03 квітня 2014 о 09:05

З 586 голів райдержадміністрацій замінено не більш 20% і вже сьогодні можуть з’явитися Укази щодо ще 100 голів райдержадміністрацій. Про це під час брифінгу заявив виконуючий обов’язки голови Адміністрації Президента України Сергій Пашинський, передає кореспондент УНН.

“Україна — парламентсько-президентська республіка, і всі призначення, в тому числі призначення голів райдержадміністрацій, заступників голів йдуть лише через погодження з Кабінетом міністрів України. Вже тільки потім — відповідні укази в.о. президента про призначення. На сьогодні з 586 голів райдержадміністрацій, яких ми зобов’язані замінити, ми замінили не більш 20%. Хоча тільки вчора Кабмін розглянув та прийняв рішення більше ніж по 100 головам райдержадміністрацій і сьогодні-завтра з’являться відповідні призначення”, — розповів Пашинський 2 квітня.

Він підкреслив, що на сьогодні роботу в державних органах влади стабілізовано.

Нагадаємо, 2 квітня в.о. Президента України Олександр Турчинов підписав укази про звільнення з посад голів районних державних адміністрацій у Луганській, Харківській, Сумській, Івано-Франківській, Запорізькій, Хмельницькій і Миколаївскій областях.

Раніше, 28 березня, УНН повідомляв, що О.Турчинов звільнив більше 40 голів РДА.

Розділи: Суспільство

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути